Viva Credit pareri 2021. Bani imprumut de la acest IFN

Written by copac on September 26, 2020 in bani imprumut with no comments.

Daca vrei sa obtii un credit rapid online avantajos poti apela la Viva Credit, o societate financiara nebancara care detine spunem noi suprematia pe piata locala cu un imprumut pana la salariu.

Acest credit se acorda chiar in ziua solicitarii, necesita un numar extrem de redus de acte si este deosebit de permisiv cu cei care il acceseaza.

Creditul pana la salariu e un credit pe termen foarte scurt de minim 1 o zi si maxim 35 de zile.

Cu alte cuvinte, daca ai imprumutat o suma de bani si a doua zi o poti rambursa poti face acest lucru platind doar dobanda pentru ziua respectiva.

Sumele pe care le poti imprumuta sunt cuprinse intre 300 si 1.000 lei pentru primul credit, crescand la 1.500 lei la urmatoarele aplicari.

Pentru aceasta suma de bani pana la salariu cererea se face online, iar IFN-ul propune conditii foarte avantajoase pentru dobanda.

Daca vrei sa accesezi un imprumut Viva tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi formularul pe care il gasesti pe site-ul institutiei.

Dupa foarte putin timp, este generat si contractul online, iar in cateva ore poti intra in posesia a ceea ce astepti cel mai mult si anume, in posesia banilor.

Totul este simplu, rapid si fara comisioane ca la banci, de exemplu.

La sfarsitul perioadei de creditare poti rambursa banii si dobanda prin mai multe modalitati: numerar, card bancar, ordin de plata sau prin debitare directa.

1,2%/zi este dobanda, iar dobanda totala se calculeaza in functie de numarul de zile pe care ai incheiat contractul. De exemplu, pentru o suma de 360 lei, dobanda va fi una acceptabila.

Daca te hotarasti si ai banii sa platesti inainte de scadenta, dobanda se aduna doar pana in acea zi.

Daca nu poti sa platesti pana la data scadenta, atunci intervine o problema deoarece trebuie sa achiti si penalizari de intarziere: 1,25%/zi.

Conditiile de acordare a imprumutului sunt: varsta minima 21 ani, sa ai un venit stabil si un cont in care sa primesti banii.

Singurul act pe care il solicita Viva Credit este copia de pe actul de identitate, care se trimite scanata sau fotografiata impreuna cu formularul de solicitare.

Cu toate ca aceasta societate nebancara propune un credit rapid si foarte usor de obtinut, totusi reprezentantii acestei societati sunt de parere si ii sfatuiesc pe clienti sa nu faca contracte pe care nu le pot onora.

Viva Credit are o dobanda avantajoasa, dar creditul pe care il ofera este destinat pentru situatiile speciale, in care nu ai alta alternativa si ai o situatie impunatoare pentru care iti trebuie bani rapid.

Reprezentantii Viva isi doresc ca orice client sa aiba un comportament financiar responsabil pe intreaga durata de derulare a colaborarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *