Credit nebancar fara venit. Ce suma pot sa iau?

Written by copac on September 26, 2020 in bani imprumut with no comments.

Cand e vorba de credite in Romania, ar fi bine ca oamenii sa se informeze despre toate formele de creditare, inclusiv despre urmarile unui credit rapit.

Creditele rapide reprezinta una dintre cele mai cunoscute forme de finantare in momentul prezent.

Acesta are o valoare ce nu depaseste de multe ori 1500 lei si o perioada maxima de rambursare cuprinsa intre 30 si 40-50 zile.

De multe ori, valoarea ratei dobanzii este ridicata.

In aceste conditii, cand contractezi un astfel de credit, este important sa fii atent la costurile si consecintele pentru buzunarul tau.

Daca esti capabil sa returnezi banii in timpul stabilit, atunci aceasta varianta este una avantajoasa pe termen scurt.

In caz contrar, trebuie sa te gandesti foarte bine inainte de a face acest pas.

Multe dintre societatile nebancare, ca Zaplo, Ferratum sau Viva Credit acorda termen suplimentare in cazul in care nu se achita la timp creditul rapid obtinut.

Dar desi ti se va parea benefic in prima faza, totusi in final el nu reprezinta decat o crestere in valoare a sumei totale de plata pentru acest tip de imprumut.

Totul se poate rezolva insa cu un credit de refinantare.

Oamenii pot folosi insa un credit pentru achizitia unor bunuri de larg consum, pentru repararea sau renovarea propriilor locuinte, pentru vacante in tari exotice si asa mai departe.

Un astfel de imprumut are valoarea intre 500 si 1000 euro, iar perioada de rambursare este intre 6 si 60 luni.

In comparatie cu creditele rapide, cele de nevoi personale difera prin costurile mai mici, dobanzile fiind cu atat mai mici cu cat perioada contractuala este mai mare.

Pentru a beneficia de un credit de nevoi personale, trebuie sa ai un loc permanent de munca si un venit cu o valoare cat mai ridicata.

Creditul auto se acorda pentru cumpararea unui automobil si are o valoare cuprinsa intre 1000 si 15000 euro, perioada de rambursare fiind cuprinsa in general intre 6 si mai multe luni.

Creditul de refinantare este de asemenea si unul dintre cele mai folosite tipuri de finantare din Romania.

Acesta permite achitarea rapida a unor vechi credite si nu trebuie sa iti faci griji pentru ca vei plati o singura rata de acum incolo, lunar.

Pentru creditele cu valori ridicate si termene de rambursare mai numeroase, dobanda este mai scazuta.

Creditele rapide au termene scurte de inapoiere, iar dobanda este una mare pentru ca astfel de imprumuturi sunt destinate situatiilor speciale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *