Credit fara carte de munca, acum mult mai usor de obtinut

Written by copac on September 26, 2020 in bani imprumut with no comments.

Imprumutul rapid fara carte de munca este un tip de credit care are unele caracteristici speciale.

Desi dobanda ratelor este mult mai mare decat la creditele traditionale, suma maxima de bani pe care o poti solicita te ajuta sa iti echilibrezi bugetul personal.

Imprumuturile rapide pana la 1200 lei au o perioada de returnare de pana la maxim cateva luni. Acordarea se face foarte repede, banii fiind transferati in contul tau bancar de obicei in mai putin de 24 de ore.

Pentru acordarea unui credit rapid fara carte de munca nu sunt necesare multe documente. Practic trebuie sa dovedesti ca ai un buletin, o anumita varsta (peste 18 ani) si un cont bancar.

Uneori ti se va cere si o dovada de venit.

Pentru un imprumut nebancar se aplica de obicei online, dar o cerere de credit poate fi facuta si telefonic.

Microcreditul disponibil la un IFN este util daca nu vrei mai mult de 500 lei. Perioada de rambursare este destul de scurta si nu depaseste in general 30 de zile.

Taxele pe care trebuie sa le platesti pentru a obtine un microcredit doar cu buletinul sunt formate dintr-o dobanda in suma fixa de 2-4% pe zi.

Cerintele dar si conditiile de eligibilitate in procesul de acordare a unui imprumut sunt extrem de putine ceea ce explica uneori dobanzile foarte ridicate ale ratelor.

Este necesar pe langa varsta de 18 ani si un cont bancar, sa fii cetatean roman.

Credit fara carte de munca 2021

Datorita dobanzilor este clar ca aceste credite nebancare sunt recomandate numai pentru acoperirea unor cheltuieli neprevazute.

Daca nu ai alta modalitate de a le plati, apelarea la un IFN te poate ajuta sa scapi de birocratie si de drumuri lungi la banca.

Creditele nebancare au o dobanda mare insa nu au alte costuri, cum ar fi comision de analiza, comision de achitare anticipata a imprumutului ori comision de colaborare.

Daca apari pe lista rau platnicilor din Biroul de Credit nu inseamna obligatoriu ca nu vei primi un imprumut rapid.

Totusi daca ai fost restantier si ai obtinut un credit de la IFN, acum va trebui sa il platesti la timp.

Dobanzile de intarziere sunt mari si se aplica in cazul in care nu rambursezi banii de care ai beneficiat.

IFN-urile care acorda credite pana la salariu sunt supravegheate de BNR. Astfel, ele respecta legile dar si drepturile consumatorilor.

In acest sens, atunci cand iei un credit rapid fara carte de munca, IFN-ul trebuie sa te informeze asupra taxelor si conditiilor pe care le impune in contract.

Portaluri de credit cum ar fi Zaplo IFN, Allegro Credit sau Simplu Credit iti permit sa obtii sume de bani care difera dar care nu depasesc 1500 lei.

Formularul de aplicare este aproape acelasi pe toate aceste portaluri.

Se alege mai intai suma si perioada de rambursare. Apoi, completand o cerere cu datele personale, esti gata sa primesti in cateva ore bani imprumut in contul tau.

Inainte de a aplica la un credit nebancar rapid trebuie sa iti pui urmatoarele doua intrebare:

Poti returna creditul fara carte de munca in termenul stabilit?

Poti rambursa banii in cazul unei situatii mai putin asteptate (faliment personal)?

E important sa stii inainte daca poti plati creditul deoarece numai asa poti evita situatia aplicarii unei dobanzi penalizatoare ridicate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *