Credit doar cu buletinul. Banci care acorda rapid

Written by copac on September 26, 2020 in bani imprumut with no comments.

Astazi din ce in ce mai multe banci au inceput din nou sa acorde credite doar cu buletinul, dar de data aceasta veniturile tale sunt verificate direct in baza de date a Fiscului.

Inainte de criza, ne aducem aminte cu totii cat de usor se mai acordau creditele de consum.

Aveai nevoie doar de adeverinta de salariat, de fisa fiscala si eventual de ultima factura la utilitati achitata.

Ceea ce a urmat se stie, iar odata cu criza multe persoane nu si-au putut achita ratele.

In prezent, bancile ofera din nou imprumuturi “doar cu buletinul”, dar de data aceasta cu mult mai multa responsabilitate si isi iau masurile de precautie pentru a evita orice tip de credit neperformant.

Agentia Bancilor din Romania a incheiat de curand un acord cu Agentia Natioanla de Administrare Fiscala prin care persoanele care solicita astfel de credite nu mai sunt obligate sa prezinte adeverinta de venit pentru a face dovada unui venit stabil, ci situatia lor financiara este cercetata in baza de date a Fiscului.

Astfel spus, daca vrei un credit in 24 de ore, atunci trebuie sa fii de acord ca Fiscul sa trimita bancii toate datele care privesc veniturile tale.

Acest protocol legal cu ANAF a fost semnat in prezent de mai bine de 24 de banci si dupa cum mentiona purtatorul de cuvant al Asociatiei Bancilor din Romania acest protocol are rolul de a creste “eficientizarea activitatii de imprumutare”.

Printre ofertele de pe piata, ne vom referi la cateva banci: Idea Bank, Raiffeisen Bank si ING.

Idea Bank ofera creditul Idea Selfie, acesta fiind usor de accesat si usor de obtinut pentru ca se aplica online. Ai nevoie numai de cartea de identitate.

Prin acest credit poti obtine suma maxima de 90000 lei cu DAE de 8,86%. Aprobarea pentru acest imprumut se face la 24 de ore de la solicitarea sa.

Raiffeisen Bank ofera Flexicredit, la fel ca si la Idea Selfie, si in acest caz se poate aplica simplu online, fara sa ai nevoie de adeverinta de salariu sau de factura la utilitati.

Dobanda practicata este de 8,9%. Aprobarea creditului se poate face pe loc, iar banii pot fi virati chiar in aceeasi zi.

De la ING poti primi Creditul doar in 15 minute, sumele fiind cuprinse intre 2000 si maxim 90000 lei.

Perioada de rambursare se intinde pana la 5 ani, dobanda pentru clientii care primesc banii in cont la banca este fixa si este in cuantum de 8,95% pe an, iar 10,45% pe an este dobanda standard.

ING Bank percepe doua comisioane, comisionul de analiza a dosarului de credit in cuantum de circa 100 lei si comisionul de administrare care reprezinta 1% din valoarea sumei imprumutate si se palteste o singura in momentul acordarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *